Odobreno produljenje roka za projekt rekonstrukcije Dječjeg vrtića Palčić

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zaprimila je 15.siječnja 2021.godine, Zahtjev za produljenjem roka za podnošenje II. dijela zahtjeva za potporu i dostavu dokumentacije o provedenom postupku  nabave „ Rekonstrukcija građevine javne i društvene namjene, predškolska ustanova-dječji vrtić 2.skupine- Dječji vrtić Palčić Orahovica“ od strane  Jedinstvenog upravnog odjela grada Orahovice koji je prvotno bio do 11.svibnja 2021.godine.

Budući da se grad Orahovica i dalje nalazi u nesvakidašnjim okolnostima zbog ne izglasavanja Proračuna, glavnog financijskog dokumenta, za 2020.godinu, ali i uslijed teške epidemiološke situacije koja je pogodila cijelu Hrvatsku te je otežano cjelokupno poslovanje svih subjekata, Agencija za plaćanja odobrila je produženje roka za dostavu drugog dijela zahtjeva za potporu od dodatnih godinu dana, odnosno do 11.svibnja 2022.godine.

„Iznimno smo zadovoljni razvojem situacije i odgovorom Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, koja je izuzetno povoljna  za grad Orahovicu te se zahvaljujemo na razumijevanju situacije u kojoj se nalazi naš Grad. Truditi ćemo se ispoštovati sve zadane uvjete i rokove koji su nam zadani od strane Agencije.“- izjavio je povjerenik Vlade Saša Rister.