Kup TZG u lovu ribe udicom na plovak

Na jezerima ŠRK “Šaran” u Duzluku održan je jubilarni XV. Kup Turističke zajednice u lovu ribe udicom na plovak. U konkurenciji pet ekipa iz Čačinaca, Zdenaca, Voćina, Crnca i Orahovice, najviše znanja ali ponešto i sportske ribičke sreće, imali su članovi ŠRU “Klen” Čačinci, koji su ekipno osvojili prvo mjesto, drugi su bili članovi crnačkog “Karasa”, treće mjesto ostalo je u Orahovici, četvrti su bili članovi ŠRK “Linjak” Zdenci dok je peto mjesto pripalo “Pastrvi” iz Voćina.

U ime domaćina natjecatelje je pozdravio predsjednik kluba Stanislav Sikora koji se zahvalio Turističkoj zajednici na pokroviteljstvu, dok je voditeljica Turističke zajednice grada Orahovice Lana Jurkin čestitala pobjednicima podijelivši pehare i medalje:

“Bila mi je čast i zadovoljstvo biti danas ovdje i s ovim krasnim ljudima. Kao i prijašnjih godina Turistička zajednica pokrovitelj je ovog natjecanja i tako će sigurna sam biti i dalje. Čestitam organizatoru što je u ova teška vremena odlučio organizirati natjecanje. Svi mi vjerujemo kako će ova teška vremena proći te kako ćemo moći ponovo svi zajedno dolaziti u većem broju na ova krasna jezera i u ovu predivnu prirodu. Čestitam svim sudionicima Kupa, a posebice članovima ŠRU “Klen” Čačinci, koji su danas pobijedili” – rekla je voditeljica orahovačke TZ Lana Jurkin.

Rezultati:

1.ŠRU “Klen” Čačinci (Jelenčić, Mačković, Tolić) – 3 negativna boda

2.ŠRK “Karas” Crnac (Horvatek, Sudarić, Marjanović) – 7 negativnih bodova

3.ŠRK “Šaran” Orahovica (Macanić, Patek, Tankosić) – 10 negativnih bodova

4.ŠRK “Linjak” Zdenci (Hološ, Lukačić, Živković) – 11 negativnih bodova

5.ŠRK “Pastrva” Voćin (Džavić, Janečić, Antunović) – 14 negativnih bodova

Pobjednik staze Dalibor Jelenčić (ŠRU “Klen” Čačinci) – 4.365 grama

{gallery}SlikeGodina2020/2020-10-06-kupribica{/gallery}