Gradonačelnica Petin potpisala Ugovor o nadzoru radova uređenja dijela Ulice kralja Zvonimira

Nakon što je početkom listopada potpisan ugovor sa “Zajednicom ponuditelja, koja će izvoditi radove uređenja samog središta grada, dakle dijela Ulice kralja Zvonimira u Orahovici, danas (11.listopada) je u Maloj gradskoj vijećnici gradonačelnica grada Orahovice, Ana-Marija Petin, zajedno sa svojim suradnicima, potpisala ugovor o nadzoru spomenutih radove, a taj je posao povjeren Uredu ovlaštenog inženjera građevinarstva, vlasnika Antuna Milete iz Višnjevca.

Nakon potpisivanja ugovora gradonačelnica je zajedno s izvođačima, nadzorom I projektantom obišla mjesto gdje će radovi biti izvođeni.

Podsjetimo, radovima uređenja središta grada bit će obuhvaćen dio Ulice kralja Zvonimira, od mjesta završetka središnjeg gradskog trga, pa do križanja s obilaznicom samog centra, odnosno pojednostavljeno, od prodavaonice Konzuma do nekadašnje Kino dvorane. Iz Jedinstvenog upravnog odjela grada početak radova, vrijednih milijun i 497 tisuća kuna, najavljuju za desetak dana, a ukoliko vremenske prilike dopuste, trebali bi biti završeni za 4 mjeseca.