U sklopu 51. Orahovačkog proljeća streljačko društvo održalo natjecanje u gađanju letećih meta

2019 05 26 Streljastvo098

Natjecanje u gađanju letećih meta u disciplini streljački trap, u organizaciji Streljačkog društva Orahovica, bilo  je jedan od sadržaja koji je u nedjelju, 26. svibnja, održan u sklopu obilježavanja manifestacije „51. Orahovačko proljeće“, a koje su posjetile i orahovačka gradonačelnica Ana – Marija Petin i voditeljica ureda Turističke zajednice Lana Jurkin.

Okupljene članove Lovačkih i streljačkih društava, pozdravio je predsjednik domaćina, Zlatko Marčinković, a potom je mirnu ruku i dobre rezultate sudionicima natjecanja poželjela gradonačelnica Petin.

U ekipnom natjecanju  treće mjesto je zauzela Ekipa „Vepar“ Belišće, drugo je bilo Lovačko društvo „Srnjak“ iz Velikog Rastovca, a ekipni pobjednik  je Lovačka udruga „Slavonac“ iz Kutjeva.

Pojedinačno, najuspješniji na natjecanju bio je Tomislav Sarajlić. U natjecanju zračnom puškom treće mjesto osvojio je Ivan Grbić, drugo Ivan Holjenko i prvo mjeto Tomislav Rohaček.

U disciplini zec u trku treće mjesto osvojio je Ivan Holjenko, drugo Saša Šorman i prvo mjesto Marinko Vedriš. Pojedinačno u letećim metama treće je osvojio Bošnjak, drugo Šebalj i prvo Arvaj. U disciplini do 16 godina treće mjesto osvojio je Domagoj Biro, drugo Vanesa Biro i prvo Loka Čalić. Pehar za fair play s natjecanja je ponio Tomislav Sarajlić.

{gallery}SlikeGodina2019/OrahovackoProljece2019/2019-05-26-Streljastvo{/gallery}