Održan Književni susret s piscem Brunom Šimlešom

2019 05 28 BrunoSimlesa003

Gradska knjižnica Orahovica organizirala je književni susret i predstavljanje knjige Brune Šimleše „Istine i laži o ljubavi“ koje se održala povodom 51. Orahovačkog proljeća uvelikoj gradskoj vijećnici 28. svibnja 2019.

Ravnateljica gradske knjižnice Orahovica Jelena Mihelčić zahvalila je posjetiteljima koji su došli podržati ovaj događaj i manifestaciju Orahovačko proljeće.

Istine i laži o ljubavi nadahnjujuća je knjiga Brune Šimleše, najpoznatijeg hrvatskog stručnjaka za ljubav! Nakon što nas je u Ljubavologiji naučio razviti zdravu ljubav prema sebi i drugima, u ovoj knjizi ide korak dalje.

Koliko se muškarci i žene doista razlikuju? Kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav? Stvoriti sretnu vezu? Kako doista funkcionira Zakon privlačnosti? Knjiga Istine i laži o ljubavi razotkriva mnoge mitove o ljubavi i partnerskim odnosima, primjerice da je žena ta koja drži tri ugla kuće ili da muškarci ne znaju izražavati emocije. Također, dovodi u pitanje i općeprihvaćene narodne mudrosti poput onih da ljubav ide kroz želudac ili da brak i djeca uništavaju ljubav i strast.

Britko, razigrano, duhovito, ali i odrješito razbija najčešće zablude o ljubavi. Objašnjava i kako se riješiti toksičnih uvjerenja koja vam truju um i srce!

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio mnoštvo knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji.

{gallery}SlikeGodina2019/OrahovackoProljece2019/2019-05-28-BrunoSimlesa{/gallery}