Dijabetička udruga „Zdravlje“ održala redovnu godišnju Skupštinu

2019 03 29 DUZ005

Redovnu godišnju Skupštinu održali su i članovi Dijabetičke udruge „Zdravlje“ Orahovica, koju je vodio predsjednik Stjepan Dujmić, a nazočili su joj uz članove, predstavnici udruga dijabetičara iz susjednih gradova i općina te predstavnik Grada Orahovice Milan Babac.

Udruga je i u prošloj godini ostvarila aktivnosti zacrtane programom rada, a primarno se odnose na akcije mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka, rekao je podnoseći izvješće o radu predsjednik Dujmić. Akcije su provođene u Orahovici, Crncu, Velikom Rastovcu, Staroj Jošavi, Zdencima i Čačincima kojima se odazvalo 865 građana.  Udruga je organizirala druženja članova u tri navrata te u jesen izlet za članove u Osijek u posjet muzeju Slavonije i Baranje, sudjelovalo se na skupštinama drugih dijabetičkih udruga i predsjednik Dujmić u radu Izborne skupštine HSDU u Zagrebu.

– „Posebno se zahvaljujem Gradu Orahovici i općinama Crnac, Čačinci i Zdenci na financijskoj potpori naših projekata te ljekarni Parašilovac i gđi. Bosiljki iz tvrtke Roche koji su nam donirali opremu za akcije“. – rekao je Dujmić te nakon izvješća iznio financijski plan

Predsjednik je pročitao i plan rada te financijski plan za 2019. godinu te su nakon toga sva izvješća i planovi jednoglasno prihvaćeni. Nazočne je pozdravila Vikica Andelfinger dopredsjednica udruge umirovljenika grada Orahovice, čestitala na radu i zaželila što manje „bockanja“, a da na  potporu Grada i u buduće mogu računati, rekao je Milan Babac, obraćajući se Skupštini, prenoseći pozdrave gradonačelnice Ana-Marije Petin. Babac je svim članovima udruge poželio uspješan rad i dobro zdravlje.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-03-30-DUZ{/gallery}