Održana godišnja skupština DVD Nova Jošava

2019 03 16 DVD NovaJosava001

U subotu, 16. ožujka 2019.,  redovnu godišnju skupštinu održali su članovi DVD Nova Jošava, uz nazočne brojne predstavnike susjednih društava, te zapovjednika VZ Orahovica Roberta Orine.

Izvješće o radu DVD Nova Jošava iznio je predsjednik DVD-a Željko Mihalek te spmenuo da kao i u svim malim zajednicama, vatrogasno društvo je pokretač svih aktivnosti, od radnih do zabavnih i uz pomoć Grada Orahovice, realizira velike zadatke. Zahvalio je Mihalek donatorima na donacijama, kao i gradonačelnici Orahovice Ana-Mariji Petin, čiju podršku vatrogasno društvo ima od njezinog stupanja na funkciju.

Svoje izvješće iznio je zatim zapovjednik Damir Malij koji se također zahvalio zapovjedniku VZ Orahovica, Orini i gradonačelnici Petin, koja je iskazala veliko razumijevanje i poštovanje prema dobrovoljnom humanom radu vatrogasaca.

Nazočnima se nakon skupštine obratio predstavnik Grada Orahovice Milan Babac koji je pohvalio rad DVD-a Nova Jošava i naglasio kako su vatrogasna društva u neku ruku uz KUD-ove bogatstvo ovih naših krajeva i s obzirom na to Grad će svakako financirati rad društava i uvijek će imati podršku od strane Gradske vlasti.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-03-16-DVD-NovaJosava{/gallery}