Odluka o raspodjeli fin. sredstava Zajednice za 2019.godinu

Upravni odbor Zajednice športskih udruga grada Orahovice na svojoj sjednici održanoj u četvrtak (07.ožujka, 2019.godine) većinom glasova donio je odluku o iznosu raspodjele financijskih sredstava članicama Zajednice, a koji su se javili na prije objavljeni javni poziv.

Komisija za pregled pristiglih prijava i dodjelu financijskih sredstava članicama Zajednice je u vremenu od 05.ožujka do 06.ožujka pregledala sve pristigle prijave članica Zajednice te prema točno određenim i javno objavljenim kriterijima bodovala svaku pristiglu prijavu sportskog kluba članice ZŠUGO.

Sve pristigle prijave su pravovaljane i poslane u roku sa svom traženom dokumentacijom.

Nakon izračuna bodova prema spomenutim kriterijima te pretvorbom bodova u financijska sredstva, svaki pojedini klub je dobio iznos za financiranje svoga rada u 2019. godini koji možete pogledati na poveznici ispod:

Odluka o raspodjeli fin. sredstava Zajednice za 2019.godinu

Ukupan iznos od 600.000,00 kn (koliko je grad ove godinu izdvojio za financiranje sporta) kako je navedeno u godišnjem planu financiranja za 2019.godinu raspodijeljen je u iznosima od:

  450.000,00 kn za financiranje programa i projekata sportskih udruga
  90.000,00 kn za održavanje sportskih terena sportskih udruga
  60.000,00 kn za pričuvu zajednice

Ovdje možete pogledati i ukupnu tablicu sa svim bodovima prema kriterijima te izračun iznosa 1 boda kao i raspodjelu financijskih sredstva klubova koji održavaju svoje sportske terene.

Prema objavljenom kalendaru potpisivanje Ugovora između predsjednika sportskih klubova i predsjednika ZŠUGO održat će se 14.ožujka, 2019.godine (četvrtak) u 12h u prostorijama gradske uprave (mala gradska vijećnica).