Grad osigurao 100 karata za Viroexpo za sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-a, poljoprivrednike, udruge…

2019 03 13 ViroExpo001

Grad Orahovica pribavio 100 karata za ovogodišnji Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2019. koji se održava od 15. do 17. ožujka 2019. u Virovitici, ulica Matije Gupca 63/3. za sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-a, poljoprivrednike, udruge i sve one koji su svojom djelatnosti i radom na neki način povezani s onim što ovaj sajam nudi. Svečano otvorenje sajma je u petak 15. ožujka u 11,00 sati.

Karte možete podići od četvrtka 14. ožujka 2019. u prostorijama Gradske uprave Grada Orahovice na adresi Franje Gavrančića 6, 1 kat, soba broj 2 od 8,00h do 15,00h. Za sve informacije možete nazvati broj 099 262 0336.

Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, a s obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji. Viroexpo 2019. će se održati u novom prostoru, nedaleko Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Na novoj lokaciji, sajam je dobio trajno rješenje, a uz dodatan i lakodostupan parking, svojom lokacijom još više će se približiti građanima, izlagačima i posjetiteljima.

Pokroviteljstvo za Viroexpo 2019. prihvatila je i predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović, a organizatori i pokrovitelji sajma su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i Slatinska banka, a tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

Zemlja partner 24. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Slovenija, a Županija partner Splitsko-dalmatinska županija.

Cijena ulaznice se neće mijenjati, ona će iznositi 10 kuna. Na ovogodišnjem sajmu će izlagati gotovo svatko tko u Hrvatskoj prodaje poljoprivrednu mehanizaciju, a ove godine sajam je rekordan što se tiče broja izlagača, ali i atraktivnosti njihove ponude. Znatno je pojačan vanjski prostor pa će ove godine na sajmu sudjelovati više od 90 posto svih prodavatelja poljoprivredne mehanizacije u Republici Hrvatske.