U kino dvorani održano predstavljanje MultiSport programa

2019 02 25 MultiSport003

U bivšoj kino dvorani održano predstavljanje programa nagrađivanja zaposlenika kroz MultiSport kartice. MultiSport kartica je proizvod kojim poslodavci motiviraju zaposlenike na zdrav i aktivan život kroz pogodnosti koje im omogućavaju korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske. MultiSport kartica temelji se na mjesečnoj pretplati i korisnicima omogućava pristup svim sportskim objektima u MultiSport mreži Partnera.

Kako nam kaže Nina Ražo Krlić iz tvrtke Benefit Systems, kartica nije dostupna privatnim osobama već je uvijek sponzorirana ili sufinancirana od strane poslodavca. MultiSport kartica jedinstvena je pogodnost za zaposlenike koja kroz sport i rekreaciju poboljšava zdravlje, imunitet i zadovoljstvo zaposlenika, a time i njihovu učinkovitost na radnom mjestu:

– „U projekt je uključeno već sada više od 200 sportskih objekata iz cijele Hrvatske, a svakim danom se popis povećava za jedan do dva objekta, tako da korisnik kartice u može koristiti usluge sportskih objekata ili klubova u cijeloj državi, bilo u svojem mjestu bilo u mjestu u kojemu je na godišnjem odmoru.“

Za ovakav program bilo je zainteresirano nekoliko orahovačkih sportskih klubova koji bi mogli svoje usluge pružati kroz MultiSport mrežu, koji su sudjelovali na predavanju i čiji klub se nalazi na popisu prihvatljivih sportskih aktivnosti ovog programa.

Nazočnima se obratio i predstavnik Grada Orahovice Milan babac koji je prenio pozdrave gradonačelnice Petin i pohvalio inicijativu kojom se želi potaknuti zdraviji i bolji život građana kroz ovakve vrste aktivnosti, a preko tvrtki, ustanova i institucija čiji su zaposlenici.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-02-25-MultiSport{/gallery}