Gradonačelnica posjetila obitelj Tanasić u Karlovcu Feričanačkom

2019 02 01 Tanasic019

Gradonačelnica grada Orahovice Ana – Marija Petin je sa suradnicom Lanom Jurkin, posjetila je obitelj Tanasić kojima je nedavno u požaru izgorjela kuća te im predala građevni materijal koji su dovezli djelatnici komunalnog poduzeća Papuk.

Obitelj je pokazala gradonačelnici mjesto nesretnog događaja i rekla kako svakodnevno čiste materijal kako bi što prije mogli početi radove na krovištu. Morali su izvaditi noseće grede jer je dio izgorio u potpunosti, a ostatak je vatra dovoljno oštetila da nisu više za upotrebu.

Gospodin Tanasić rekao je da su prijatelji i susjedi odmah priskočili u pomoć, a svakodnevno pomoć dolazi u obliku donacija od svih građana Orahovice i okolice.

– „Moramo se svi zajedno ujediniti da pomognemo ljudima, da stave kuću pod krov. Vjerujem da ćemo kuću vrlo brzo obnoviti kako bi se mogli useliti, a ovom prilikom zahvaljujem se svima od susjeda do građana koji doniraju razne stvari na pomoći“. – rekla je gradonačelnica

Iako je svaka pomoć dobrodošla, ipak je potrebna određena koordinacija kako bi se točno saznale potrebe obitelji:

– „Bilo bi dobro da se koordinira preko same obitelji što im treba i nedostaje. Ima dosta materijala koji je poduplan, pa je koordinacija itekako potreba. Ovim unesrećenim ljudima potrebno je doslovno sve“. – kazala je Petin.

Supružnici Tanasić bili su dirnuti razumijevanjem i potrebnom im donacijom:

– „Više smo nego zadovoljni. Dobili smo puno toga. Hvala svima od srca a najviše gradonačelnici Petin koja je reagirala brzo i humano“. – rekli su supružnici Tanasić.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-02-01-Tanasic{/gallery}