Godišnja Skupština DP Hajduka Orahovica

2019 01 26 Hajduk001

Godišnju izvještajnu Skupštinu održali su u subotu 26. siječnja 2019. članovi DP Hajduka Orahovica, koja se na koncu pretvorila i u Izbornu, jer su predsjednik Udruge Marijan Škripač, dopredsjednik Tomislav Maričić i član Predsjedništva Željko Borić, na sobni zahtjev, podnijeli neopozive ostavke.

U kratkom izvješćuju o radu, koje je podnio predsjednik Marijan Škripač, naglašeno je kako je su članovi Udruge odradili sedam sastanaka Predsjedništva, sudjelovali su na otvaranju Turističke sezone, a bili su i organizatori desetog Badnjeg doručka. Naglasio je Škripač kako su članovi udruge i u 2018. godini pratili svoj klub na prvenstvenim i euro utakmicama. U protekloj godini Udruga je raspolagala s nešto više od 10 tisuća kuna, a najveći iznos prikupljen je od članarine 4.500 kuna.

Kandidacijska komisija utvrdila je potom, da su pristigle dvije kandidature za predsjednika udruge, da bi tek iz trećeg pokušaja, a nakon tajnog glasovanja, za predsjednika, izabran Tonino Rađenović s jednim glasom više od drugog kandidata Miroslava Jockova. Za dopredsjednika je izabran Pavle Jović, dok je u Predsjedništvo još biran Toni Patkoš. Skupštini nazočna gradonačelnica Orahovice Ana Marija Petin, zahvalila se dosadašnjem vodstvu na radu, poželjevši novoizabranim članovima Predsjedništva DP Hajduka Orahovica puno uspjeha u daljnjem radu. (www.radioorahovica.com)

2019 01 26 Hajduk002