Subotnja i nedjeljna Adventska čarolija u Orahovici uz odličnu glazbu i zabavu

2018 12 16 AUO038

 

Subotnja i nedjeljna večer na Adventskoj čaroliji u Orahovici bile su vesele uz dva odlična banda koji su rasplesali okupljene, dječju tvornicu zabave i ponude orahovačkih ugostitelja na središnjem gradskom trgu.

U subotu je odlična Osječka grupa Instinkt održala odličnu svirku s repertoarom strane i domaće rock glazbe u više nego odličnoj energičnoj izvedbi frontmana grupe Ivana Leke, a u nedjelju je zanimljiv a cappella sastav „Akvarel“ iz Osijeka izveo pop i rock glazbu bez instrumentalne pratnje. Mnogi koji su bili na koncertu čudili su se da sve što dolazi iz zvučnika proizvode isključivo ljudski glasovi. Njihovi su vokalni aranžmani obrade svevremenskih pop i rock te čak i rap hitova strane i domeće scene te domaćih pjesama iz vremena novoga vala. Izvedbe Akvarela ostavljaju dojam da je na sceni  uz solistu i cijeli „bend“, za što su zaslužni vokalni aranžmani s beatbox i bas vokalom kao temeljnom ritam sekcijom.

Veselo je bilo i na brdu iznad trga gdje su djeca nakon dječje tvornice zabave uživala u spuštanju niz snježnu padinu, grudanju i valjanju po snijegu.

{gallery}SlikeGodina2018/Advent2018/2018-12-15-16-AUO{/gallery}