Pobjednik turnira caffe bar Mustang

2018 07 21 TK2018 000

U subotu 21. srpnja  odigran je drugi turnir u malom nogometu na  igralištu s umjetnom travom, na kojem su nastupile ekipe orahovačkih caffe barova i restorana. Turnir je ostvario cilj organizatora, Grada Orahovice i Turističke zajednice, da uz mali nogomet subotnje poslijepodne i večer  i igračima i gledateljima na tribinama,  budu zanimljivi i zabavni. Tomu je doprinijelo devet momčadi i zabavne igre koje su priređene u pauzama utakmica.

Pokrovitelji ovogodišnjih nagrada bili su trgovina AS (Agroselo), Vinarija Patkoš i Restoran jezero.

Igralo se po grupama, svatko sa svakim, 12 minuta (bez poluvremena), a igrale su momčadi Caffe barova: Matko, Bad Company, Blues, Enigma, Mustang, Plavac, Royal, Vertigo i hotel Dukat.

Turnir je otvorila gradonačelnica grada Orahovice Ana – Marija Petin koja je, osim što je  zahvalila ugostiteljima na podršci i sudjelovanju na turniru, izrekla riječi zahvale što su u vrijeme odigravanja Svjetskog prvenstva u nogometu, bili izuzetno organizirani i za građane, svoje goste, učinili sve da u što boljoj atmosferi navijaju za srebrne Vatrene. Potom je kazala:

– „Iskoristit ću ovu prigodu i podijeliti s vama veliku i značajnu vijest s jučer održanog Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na kojem je potpisivanjem ugovora, našem gradu osigurano 58 milijuna kuna za projekt uređenja Turističko-rekreacijskog centra „Jezero-Hercegovac-Ružica grad“ i uređenjem kojega će i za vas biti stvoreni uvjeti da proširite svoj posao i ostvarite dodatnu zaradu. Na izletištu „Jezero“ uredit ćemo  smještajne kapacitete i nastaviti s uređenjem kupališta, što će biti osnova i za povećanje ugostiteljskih usluga“.

Posljednja, finalna  utakmica malonogometnog turnira odigrana je u 23 sata, nakon koje je gradonačelnica Ana-Marija Petin, pobjednicima uručila pehare. Pehar za treće mjesto na turniru primila je ekipa Cafe bara Plavac, za drugo mjesto ekipa Cafe bara Royal, a za osvojeno prvo mjesto pehar i prijelazni pehar  predan je ekipi Cafe bara Mustang.

Uručene su i pojedinačne nagrade i to: za najboljeg vratara proglašen je Jakov Gotovac (CB Plavac), najbolji strijelac Dinko Perković (CB Mustang) i najbolji igrač turnira Matej Rukavina (CB Royal). (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-07-21-TK2018-000{/gallery}