Orahovica bodrila Vatrene

2018 07 15 FinaleRusija010

Orahovčani su jučer ispunili središnji gradski trg, bodreći Hrvatsku u finalu Svjetskog prvenstva protiv Francuske, na velikom TV ekranu, koji je postavljen posredstvom gradonačelnice Ana-Marije Petin.

Gradonačelnica Ana-Marija Petin, omogućila je građanima veliki TV ekran za zajedničko praćenje finala svjetskog prvenstva na središnjem gradskom trgu.

Orahovica je “gorjela” od pjesme, kolone automobila, vatrogasne sirene, pirotehnike, kojom je stotine navijača slavilo srebro, u srcu znajući da je Hrvatska prva na svijetu.

Reprezentacija vođena Modrićem i Dalićem, učinila je što nikome do sada nije uspjelo, ujedinila je cijelu Hrvatsku. Momci su svojom srčanošću i igranjem pravog nogometa, podarili sreću i slavlje svom narodu i zbog toga im treba još jednom zahvaliti. Slavlje Orahovčana dugo u noć, pokazalo je da su, unatoč porazu od Francuza, ponosni na ovu generaciju hrvatskog nogometa i da njihovo srebro sjaji zlatnim sjajem. Navijači su još dugo „kružili“ gradom želeći tako što duže biti dio slavljeničke ekipe i dijeliti ponos zbog veličanstvenog uspjeha reprezentacije, koja danas  u Hrvatsku donosi tri trofeja: srebrnu medalju, zlatnu loptu i srce navijača a to je veliki razlog  za slavlje. Ponos i radost, emocije su koje danas svatko od nas treba osjećati i zato dočekajmo zlatne momke hrvatske reprezentacije: Vi ste naši prvaci i naš ponos!

IZNAD SVIH HRVATSKA!!!!!!

{gallery}SlikeGodina2018/2018-07-15-FinaleRusija{/gallery}