Odigran XI. Memorijalni turnir Branko Jaklić Jabuka i Zlatko Mihelčić Žuti

2018 07 01 Jaklic Mihelcic002

U Dolcima je u nedjelju, 1. srpnja održan XI. memorijalni turnir Branko Jaklić – Jabuka i Zlatko Mihelčić – Žuti, kojim NK „Došk“, čuva sjećanje na svoje bivše igrače, poginulog i umrlog hrvatskog branitelja Jabuku i Žutog.  

U prijepodnevnim satima, uz članove obitelji poginulog branitelja Jaklića i mještane, svijeće su upalila i položila cvijeće na grobove Jaklića i Mihelčića, te kod biste Branka Jaklića u središtu Dolaca, izaslanstva nogometnog kluba Došk, Mjesnog odbora, prof. Damir Najmenik, zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka, izaslanstva Udruga proisteklih iz Domovinskog rata i političke stranke. Damir Najmenik zahvalio je svima koji su došli odati dužno poštovanje  Jabuci i Žutom.

Na turniru, koji je počeo u 15 sati, nastupilo je 12 momčadi iz Čačinaca, Viljeva, Đurđenovca, Dolaca, Beljevine, Donje Pištane i Orahovice. Treće mjesto osvojila je momčad „Zolja“, druga je bila momčad Orahovačkih Duhova, a prvo mjesto je osvojila momčad Lješnjak united. Ivan Tomac – Orahovački Duhovi bio je najbolji vratar turnira, Jurica Šantić- Lješnjak united, najbolji strijelac, a Stipe Čavić, također član pobjedničke momčadi, izabran je za najboljeg igrača turrnira. (G.J.V.)

2018 07 01 Jaklic Mihelcic004