Najveći ljetni festival u Slavoniji, Ferragosto Jam, ove godine dan duže

2018 07 11 FerragostoNajava001

Svakim danom Orahovica je bliža početku najvećeg ljetnog festivala u Slavoniji, jedanaestom izdanju Ferragosto Jam, koji će ove godine početi 1. a završiti 5. kolovoza.

Mladi iz cijele Regije i šire, tih dana zaposjest će Jezero i grad, kampirati, roštiljati, pjevati i plesati uživajući u glazbi danju i noću, u prirodi prekrasnog ambijenta orahovačkog izletišta. Po riječima organizatora očekuje se čak 15 tisuća mladih ljudi. Nitko od njih neće otići kući nezadovoljan, jer će se ove godine izvođači alternativne scene i DJ- Kneža, Oliver, Zembo, D’noiz, Mario, Fixsell, Sugar Lobby i Babilonska,, rasporediti na pet festivalskih pozornica u podnožju Papuka.

Od ovogodišnjih imena glazbene scene svakako treba naglasiti da će uz orahovačko jezero odjekivati Darko Rundek, Hladno pivo, TBF, PipsChips&VideoClips, Tram 11, Jinx, Zabranjeno pušenje, Krankšvester, Maja Posavec, Bruto Geto, Bolesna braća, Stoka, Sassja, Knutov Kofer, Zdenka Kovačiček,… Najavljena je i izvedba Stokine hit monodrame „Stara škola kreka – iz tame u svjetlo“.

U sred turističke sezone, ljeto koje se do sada baš i nije iskazalo, Ferragosto Jam, najveći festival u Slavoniji, učinit će užarenim i nezaboravnim. Opuštene i neopterećene mlade ljude glazba će i ovoga kolovoza spojiti i ujediniti na orahovačkom jezeru, na Ferragostu, u organizaciji K.L.U.B. Dostava Zvuka.  (G.J.V.)