Održana je Izvanredna Skupština Zajednice športskih udruga Grada Orahovice

2018 05 09 ZSUGO003

Pod predsjedanjem Igora Hozića, u srijedu, 9. svibnja, održana je izvanredna Skupština Zajednice športskih udruga Grada Orahovice, na kojoj je doneseno nekoliko bitnih Odluka vezanih za daljnji rad Zajednice. Skupštini nazočno dvadeset od 32 delegata, većinom je glasova donijelo Odluke o prihvaćanju novog Statuta Zajednice, koji je sada usklađen sa Zakonom o sportu i Zakonom o udrugama.

Donesen je i novi Poslovnik o radu Skupštine, a jednoglasnom aklamacijom nazočnih članova Skupštine za novog tajnika Zajednice, izabran je dugogodišnji sportski radnik, Slavko Hećimović:

– „Sve tri donesene Odluke su vrlo bitne za daljnji rad Zajednice. Puno stvari u starom Statutu bilo je nelogično, sve smo to promijenili za dobrobit naših klubova. Izmjene se odnose na broj “skupštinara” koji dolaze iz pojedinih klubova, jer nema logike da iz svakog kluba, u Skupštini participira isti broj predstavnika“. – rekao je nakon Skupštine predsjednik Hozić.

Raspisani Javni poziv sportskim udrugama za predlaganje javnih potreba u sportu Grada Orahovice za 2018.godinu, otvoren je još deset dana. Programi klubova primat će se do 20. svibnja, nakon kojeg datuma niti jedan klub više neće imati pravo i mogućnosti tražiti bilo kakva financijska sredstva iz Gradskog proračuna. (www.radioorahovica.com)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-05-09-ZSUGO{/gallery}