Orahovački lovci za predsjednika ponovo izabrali Mirka Miloložu

2018 04 15 Lovci005

I u naredne četiri godine Mirko Miloloža bit će na dužnosti predsjednika Lovačke udruge “Vepar” Orahovica.  Rezultat je to redovne izborno – izvještajne skupštine Lovačke udruge „Vepar“, koja je održana 15. travnja. Martin Nađ izabran je za zamjenika predsjednika, predsjednik Nadzorne komisije je Ivo Boljkovac, a Časlav Sikora  predsjednik Disciplinske komisije.

U izvješću o radu za 2017. godinu, koje je podnio predsjednik Mirko Miloloža, istaknuto je 12 održanih sastanaka Izvršnog odbora, na kojima su lovci raspravljali o aktualnom stanju u Udruzi, o problemima s kojima se susreću lovci kao i divljač u lovištu. Osim organiziranih pojedinačnih i skupnih lovova, orahovački lovci su hranili divljač, osiguravali usjeve i održavali lovački dom.  Također su dali doprinos u manifestacijama  „Orahovačko proljeće“ i „Otvorenje turističke sezone“, koje je organizirao Grad Orahovica, kao i na balu pod maskama, koji je bio humanitarnog karaktera, a sredstva su prikupljana za potrebe udruge „Jaglac“ Orahovica.

Pozdravljajući rad Udruge i Skupštine, predstavnik Grada Orahovice, Milan Babac, poželio je lovcima „dobru kob“ i puno uspjeha u daljnjem radu, te izrazio nadu kako će suradnja Grada i Lovačke udruge „Vepar“ i u narednom vremenu biti kvalitetna na obostrano zadovoljstvo. (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-04-15-Lovci{/gallery}