„Lokalni program za mlade Grada Orahovice“ III faza- Javna tribina

2018 04 16 LPM001

Grad Orahovica u partnerstvu  s Udrugom za promicanje alternativne i urbane kulture “P.A.U.K.” provodi projekt „Lokalni program za mlade grada Orahovice“, kojeg sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

Unazad dva mjeseca provođena je II faza projekta, anketa, namijenjena ciljnoj skupini mladih do navršenih 30 godina života, a koja je imala za cilj prikupljanje podataka o razini kvalitete života mladih u svim sferama lokalne zajednice. Podaci prikupljen anketom su u obradi, a treća faza projekta, organiziranje Javne tribine, bilo je razlog sastanku voditeljice projekta Slađane Živković i izvoditelja projekta Denisa Podića, kojemu su nazočili predsjednik udruge P.A.U.K. Mirko Kufner i službenik Grada Orahovice, Milan Babac, zadužen za društvene djelatnosti.

Nazočni sastanku dogovorili su daljnje aktivnosti u provedbi projekta, a one se temelje na izradi promidžbenog materijala i organiziranju Javne tribine početkom mjeseca svibnja.

Rezultati predstojeće javne rasprave kao i ankete, omogućit će poduzimanje radnji za poboljšanje kvalitete života mladih u gradu Orahovici.  (G.J.V.)

MDOMSP