Biciklistička utrka Tour of Croatia prošla je kroz Orahovicu

2018 04 17 TourOfCroatia020

Četvrta i do sada najveća međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia, krećući se od Osijeka planiranom etapom, prošla je danas poslije 13 sati kroz Orahovicu, praćena mnoštvom oduševljenih građana, koji su željeli bar na trenutak vidjeti biciklističke zvijezde.

Ulicom od pravca škole sve do zgrade Suda u Orahovici, građani su iščekivali kada će naići prvi biciklisti, a unatoč kiši i lošem vremenu, ispratili su i posljednjeg sudionika utrke koji je prošao Orahovicom.

Današnja etapa utrke Tour of Croatia cilj ima u Koprivnici, a tijekom šest dana, zaključno s 22. travnja, utrka će povezati 12 gradova.

Doček sudionicima biciklističke utrke bio je u organizaciji Grada Orahovice koji je pripremio hrvatske i gradske zastavice za mahanje i baner s natpisom “Orahovačko proljeće” kojeg su držali učenici ugostiteljskog smjera srednje škole u Orahovici.

Gradonačelnica Ana-Marija Petin, upućuje zahvalu svim građanima s područja grada i prigradskih naselja, učenicima osnovne i srednje škole, studentima i polaznicima vrtića na veličanstvenom dočeku i ispraćaju ovog biciklističkog mega-događaja, zahvaljujući kojima će i Orahovica biti upisana u povijest utrke Tour of Croatia. (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-04-17-TourOfCroatia{/gallery}