Vatreni navijači Dinama održali godišnju skupštinu

2018 03 09 Dinamo044

Skupština Udruge  navijača Dinamo, održana je 10. ožujka i bila je jubilarna, proslavljeno je njome, deset godina rada i postojanja Udruge u Orahovici. Za tu značajnu prigodu, predsjednik udruge Damir Najmenik snimio je film pod nazivom Naših prvih 10 godina, koji je premijerno prikazan na skupštini.

Predsjednik Damir Najmenik, pozdravio je članove i goste, među kojima  gradonačelnicu grada Orahovice Ana-Mariju Petin i njezinog zamjenika Dalibora Fofonjku, koji su i članovi udruge, te predstavnike NK Dinamo, glasnogovornika Alena Lesičkog, direktora marketinga Tomislava Rukavinu  te najveće ovosezonsko pojačanje kluba, Maria Gavranovića.

U izvješću oradu u prošloj godini Najmenik je istaknuo organizirano putovanje  članova na utakmice, na kojima od prošle godine isticanjem desetmetarskog transparenta na tribinama promoviraju  udrugu i grad Orahovicu u Hrvatskoj i inozemstvu. Na promidžbi i informiranju rada udruge stalna briga se vodi putem web stranice, a predsjednik udruge gostovao je i u emisiji hrvatske nogometne televizije „Plavi kvart“. Stalne aktivnosti udruge koja danas ima 116 članova su humanitarne aktivnosti  i pomoći, posjet gradu Vukovaru te druženje članstva na lokalnoj razini. U planu rada za tekuću godinu, članovi udruge nastavit će raditi na uključenju novih članova, promidžbi udruge, organizirat će odlaske na utakmice, tradicionalnu  manifestaciju „Plava noć“, javnu tribinu o fer i sportskom navijanju. Sudjelovat će i u manifestacijama u organizaciji Grada, pomagati  i sudjelovati  na memorijalnim turnirima udruga iz Domovinskog rata, surađivati s drugim udrugama i gradom Orahovica,organizirati  humanitarne aktivnosti…  

Proslavljanje deset godina rada udruge bila je prigoda i za uručivanje zahvalnica kojima je iskazana zahvala za deset godina vjernosti udruzi navijača Dinama, a primisli su ih: Ivica Unferderber, Milan Cigler, Yaser Yahiya, Ivan Grgurić, Zorislav Milković, Darko Čiš, Berislav Milković, Mario Kršćanski, Ivan Šimić, Tomislav Pernar, Slavko Hečimović, Ivan Jurišić, Miro Baltić, Nenad Bračun, Vladimir Grgurić i Damir Najmenik.

Riječi čestitki za vjernost Dinamu, iskazivanje  društvene odgovornosti  humanitarnim radom, te  za sudjelovanje u lokalnim događanjima i manifestacijama, članovima su  u ime Dinamovaca koji su nazočili skupštini, izrekli  direktor marketinga Dinama, Tomislav Rukavina i igrač Mario Gavranović.  A prigodnim riječima svečanom skupu obratio se i zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka, poželjevši  uspješan rad udruzi i puno dobrih rezultata NK Dinamo.

Gradonačelnica Ana-Marija Petin pozdravila je sve članove Dinama i goste, kao čelnica Grada i članica udruge i čestitajući na uspješnom radu udruge kroz deset godina, poželjela je da Dinamo i dalje bude prvak.

Na pruženoj pomoći u realizaciji filma „Naših  prvih 10 godina“, predsjednik Najmenik je zahvalio  foto studiju Sigma iz Našica i Krunoslavu Matazu koji mu je pomogao, kako je rekao da film saživi, a za kojega su nazočni na skupštini imali samo riječi  pohvale. (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-03-09-Dinamo{/gallery}