Predstavljena nova knjiga Gordane Radaković Smijeh bez granica

2018 03 23 GordanaRadakovic002

U petak, 23.ožujka, Orahovčanki Gordani Radaković, ponovo je uspjelo oplemeniti, zabaviti i  iskreno nasmijati  posjetitelje Književne večeri, održane u organizaciji Gradske knjižnice Orahovica, na kojoj je predstavila svoju desetu knjigu Smijeh bez granica.

Ravnateljica Jelena Mihelčić zahvalila je  brojnim posjetiteljima koji su došli podržati stvaralaštvo Gordane Radaković i pozdravila članove udruge ALDO iz Slavonskog Broda, Iliju Matića i Mariju Mišić, te Zvonka Ukića predstavnika nakladničke kuće ZIGMA.

Nakon uvodnih riječi Ilije Matića, o knjizi je govorila Marija Mišić kazavši da je Gordana deset godina na književnoj sceni Slavonije, te da svojim zbirkama šaljivih crtica i životnih pripovjedaka. čitatelja potiče na smijeh u bremenitoj svakodnevici ali i na razmišljanje o uzrocima promjena društvenih vrijednosti. Nova knjiga, Smijeh bez granica, nastavak je prethodnih izdanja u čijem naslovu je također ključna riječ, smijeh, ima i dozu satire, u što se publika uvjerila slušajući kratke crtice iz knjige koje je čitala sama autorica,Gordana Radaković,  kako su je predstavili članovi udruge ALDO, književnica zavičajnica.

Na književnoj večeri, brojna orahovačka publika, pljeskom  je pozdravila najavu autorice Radaković da će pisanje  knjiga koje se bave pitanjima svojstvenim svim ljudima, nastaviti i u narednim godinama. (G.J.V.)

2018 03 23 GordanaRadakovic003

2018 03 23 GordanaRadakovic001