Dan narcisa obilježen u Orahovici

2018 03 24 Narcisi003

Građani Orahovice i ovoga puta su pokazali humanost, sudjelujući u obilježavanju humanitarne akcije „Dan narcisa“,  dana koji je posvećen prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Ovogodišnja akcija provedena je pod nazivom „Budimo zajedno“, a novac je prikupljan za  petoro djece oboljele od raka, na području Virovitičko-podravske županije.

Akciju su u Orahovici proveli Članovi Upravnog odbora i volonteri Lige protiv raka Virovitičko-podravske županije za grad Orahovicu, koji su zahvalili sugrađanima na donacijama, kojima će oboljelu djecu razveseliti darovima povodom predstojećeg blagdana Uskrsa.

Humanitarnu akciju „Dan narcisa“, kao i svaku humanitarnu akciju  koja ima za cilj prikupljanje sredstava koja su usmjerena oboljelima od teških bolesti, podržala je  gradonačelnica Ana-Marija Petin.  Kazala je da je i Grad Orahovica doniranjem sredstava također dao učešće u ovoj akciji. (G.J.V.)

U sklopu akcije, Liga protiv raka je otvorila podračun na koji  svi zainteresirani mogu uplatiti novčane priloge još u ponedjeljak, 26. ožujka.

Broj žiro računa je HR9223600001502279230

2018 03 24 Narcisi002