Boćari Doljana održali godišnju skupštinu

2018 03 18 Bocari006

 

Godišnju izvještajnu skupštinu održali su 18. ožujka  članovi boćarskog kluba „Doljani“, pod predsjedanjem Ivice Tomca, koji je nazočne podsjetio na aktivnosti provođene u 2017. godini.

Klub se natječe u I Međužupanijskoj boćarskoj ligi Slavonije, organizirali su prošle godine memorijalni turnir „Damir Hornung“, sudjelovali u memorijalnim turnirima u Feričancima, Bukviku, Vukovaru i Dubrovniku i nabavljali potrebnu opremu za natjecanje. U planu rada Tomac je naveo potrebu što boljeg nastavka natjecanja u proljetnom dijelu prvenstva i mogućnost, a što je želja svakog igrača, prelazak u viši rang natjecanja, zbog čega će biti potrebno rekonstruirati boćalište i obnoviti opremu i komplete boća.

Ukoliko se ostvari taj plan, bit će potrebno osigurati  veća sredstva za financiranje boćarskog kluba nego do sada, rekao je predsjednik Tomac iznoseći financijsko izvješće.

 Predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Orahovice, Igor Hozić, čestitao je boćarima  na dosadašnjem uspjehu i podsjetio da će, ukoliko postignu rezultate obećana potpora Grada u vidu uređenja boćališta, biti i realizirana. (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-03-18-Bocari{/gallery}