Godišnji sastanak ravnatelja društava HCK u Orahovici

2018 02 16 CrveniKriz009

U našem gradu u Centru za edukaciju na Merkuru, danas se održava sastanak  ravnatelja svih društava Hrvatskog Crvenog križa. Organizator ovogodišnjeg sastanka je HCK Nacionalno društvo iz Zagreba, a domaćin  sastanku je GD CK Osijek.  

Dobrodošlicu u Orahovicu  ravnateljima svih društava HCK, općinskim, gradskim i županijskim,  poželio je zamjenik gradonačelnice grada Orahovice, Dalibor Fofonjka, prenijevši im pozdrave gradonačelnice Petin.

-„ Želim vam uspješan rad  ali i da pronađete malo vremena i upoznate naš grad. Bio bih sretan kada biste ponijeli samo lijepe uspomene.“

Predsjednik HCK, Prim. Josip Jelić zahvalio je svima na sudjelovanju u sastanku, jer su danas u Orahovici, rekao je :

-„ najzaslužniji i najkompetentniji ljudi  za operativno djelovanje svih aktivnosti Crvenog križa“. Zahvalio je gradu domaćinu, jer je, kako je rekao, Orahovica postala pojam okupljanja HCK, i GD CK Osijek, koje je izvrstan organizator skupova. 

U ime  domaćina sastanka, sve ravnatelje društava Crvenog križa, njih više od stotinu, pozdravio je predsjednik GD CK Osijek Denis Ćosić. Potom je dr. med. Izvršni predsjednik Robert Markt dipl.oec.,  predstavio teme koje će obrađivati kroz radionice, a one su se nametnule zbog svoje aktualnosti:    eksterna i interna  komunikacija, prikupljanje sredstava i doniranje hrane, te, strateški dokumenti za djelovanje HCK u kriznim situacijama.  (G.J.V.)

{gallery}SlikeGodina2018/2018-02-16-CrveniKriz{/gallery}