Održano 21. Crkvaračko prelo

2017 12 17 CrkvarackoPrelo011

U punoj sportskoj dvorani, sinoć je održano Crkvaračko prelo, kulturna manifestacija, koja se ove godine u organizaciji KUDA Crkvari, te suorganizaciji Grada Orahovice i orahovačke Turističke zajednice, održala po 21 puta.
Dva i pol sata programa, brojni su posjetitelji mogli uživati u skladbama Stjepana Jeršeka Štefa, Andrijane Baković, Cecilije, Vlatke Kopić Tene, Tamburaških sastava, Čokanj, Čuvari noći, Žitna polja, Hrvatski sokol i Straviana. Svoje umijeće pokazala je Paula Ribić, sudionica polufinalne emisije Supertalent, ali i članovi pjevačkih i plesnih skupina KUDA Crkvari.

Gradonačelnica Orahovice Ana Marija Petin, predsjednik KUD-a Crkvari Ivica Podboj i doživotni počasni predsjednik crkvaračokg KUD-a Stanko Jović, zahvalili su publici na dolasku, rekavši kako će Prelo trajati sve dok bude sportska dvorana puna kao i jučer.
Gradonačelnica Ana Marija Petin, izjavila je kako je Prelo preraslo granice Grada Orahovice izrastavši u jednu od najboljih orahovačkih manifestacija, obećavši daljnju pomoć Društvu ali i Prelu kao manifestaciji. (www.radioorahovica.hr)

{gallery}SlikeGodina2017/2017-12-17-CrkvarackoPrelo{/gallery}