Gradonačelnica i njen zamjenik posjetili tvrtku CMP d.o.o.

2017 08 30 CMP004

 

Gradonačelnica Orahovice Ana Marija Petin i njezin zamjenik Dalibor Fofonjka, jučer su posjetili tvrtku CMP d.o.o., bivši Čelik remont. U razgovoru s jednim od vlasnika poduzeća Milanom Zubovićem, gradonačelnica je doznala kako CMP posluje pozitivno, radeći i izrađujući metalnu galanteriju i van granica naše države.

Milan Zubović jedan od suvlasnika poduzeća, izrazio je zadovoljstvo posjetom:

– “Zadovoljni što smo danas uvidjeli da imamo potporu lokalne samouprave, nadam se da će projekti o kojima smo razgovarali, biti realizirani” – rekao je Zubović.

Metalna industrija je u usponu, dodao je Zubović:

– “Posla imamo sve više i više, metalna industrija je u velikom usponu. Ne tužimo se jer ne stignemo sve niti odraditi. Mi se trudimo da naše djelatnike dodatno stimuliramo kako ih ne bi opterećivali s velikim obimom poslova. Danas naša tvrtka zapošljava dvadesetak radnika. U bliskoj budućnosti nadam se proširenju i dodatnom zapošljavanju, prvenstveno bravara, strojobravara, zavarivača i tokara” – kazao je Zubović.

Gradonačelnica je izrazila zadovoljstvo viđenim:

– “Drago mije da sam obišla jednu ovakvu uspješnu malu firmu. Iznenadilo me što im nedostaje kvalitetne radne snage. Mi odmah moramo početi razgovore sa osnovnom i srednjom školom, jer moramo početi školovati ljude koji će nakon završetka škole moći odmah početi raditi. Razgovarala sam s radnicima, oni su prezadovoljni, plaće su redovne i dobre, a posla ima. Ponudila sam im ruku suradnje, jer uskoro ćemo u Gradu ustrojiti Gradsku razvojnu agenciju. Ona postaje nužna jer poslodavci uvijek trebaju imati pravu informaciju i informaciju na vrijeme” – rekla je gradonačelnica Ana Marija Petin. 

Nakon obilaska pogona i razgovora s radnicima, Ana Marija Petin, kazala je kako se raduje da mala i srednja poduzeća u Orahovici izlaze iz krize, šireći svoju proizvodnju, upošljavajući nove radnike. (www.radioorahovica.hr)

{gallery}SlikeGodina2017/CMP2017-08-30{/gallery}