Članovi pčelarske udruge po 3. puta proslavili dan pčelara

Pcelari2017 002

U nedjelju, 10. rujna 2017. godine, na orahovačkom jezeru održano je druženje članova pčelarske udruge „Pčelica“. Bila je to prilika da, osim neformalnog druženja, pčelari iskoriste prigodu za korisnu razmjenu iskustava iz područja pčelarstva te o problemima s kojima se susreću i načinima kako ih prevladati.

Sve nazočne pčelare i ostale goste tom je prigodom pozdravio predsjednik pčelarske udruge „Pčelica“ Duško Grdić, među ostalima i predsjednika pčelarske udruge „Lipa“ iz Slatine Darija Kovača i dopredsjednika Branka Todorovića, te predstavnika otkupljivača meda iz Švedske.

Prisutne pčelare pozdravila je  i gradonačelnica Ana – Marija Petin, čestitavši im na svim uspjesima koje su ostvarili od kada su osnovali udrugu „Pčelica“. Zahvalila je pčelarima na podršci gradskim manifestacijama te im je poželjela uspješnu iduću godinu, puno meda i dobrog druženja:

– „Zadovoljstvo mi je sudjelovati na okupljanjima udruga koje su aktivne, rade i sudjeluju u radu Grada Orahovice, a vaša udruga je svakako do sada imala odličnu suradnju s gradom.

S vašim smo predsjednikom razgovarali kako bi Grad Orahovica otkupljivao vaše proizvode i proizvode drugih proizvođača i OPG-ovaca te na taj način prezentirali sve vas, ali i naš grad kroz poklone svojim gostima ili u gostovanjima van Orahovice i županije.“ – rekla je gradonačelnica. (T.P.)

{gallery}SlikeGodina2017/Pcelari2017{/gallery}