Otvorena su 44 radna mjesta: Virovitičko-podravska županija, objavila je Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi

Virovitičko-podravska županija, objavila je Javni poziv za prijavu kandidata (m/ž) za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi. Naime, u sklopu projekta „In-In – integracija i inkluzija“, raspisuje se javni poziv za izbor pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama, a koji su na temelju rješenja o primjerenom programu školovanja integrirani u redovni sustav osnovno i srednjoškolskog obrazovanja u školama čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija.

Na javni poziv se mogu javiti osobe srednje stručne spreme, prvostupnici i magistri struke odgojno-obrazovnog usmjerenja koji će svojim kompetencijama, iskustvom i visokom motivacijom za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika omogućiti jednake uvjete obrazovanja kroz pružanje neposredne podrške učenicima s teškoćama u razredu, pomoć u uključivanju u razredni kolektiv, te svladavanje socijalno-psiholoških prepreka. Javni poziv se odnosi na 44 osobe. Cjelokupan javni poziv i na koje se škole on odnosi, te koji su uvjeti potrebni za prijavu, možete vidjeti ovdje. (www.vpz.hr)