8. Memorijalni nogometni turnir Ljubomir Kalem

Memorijalni turnir Kalem

Nogometaši feričanačkog FEŠKA pobjednici su osmog Memorijalnog turnira Ljubomir Kalem Ljubo, koji se u subotu i jučer igrao u Orahovici, u organizaciji NK Papuk.

Turnir je svečano otvorio orahovački dogradonačelnik Dalibor Fofonjka:

Sjećanje na Ljubu ne tamne niti sekunde. Bio je vrhunski sportski radnik, I dok bude bilo nas, Ljubo neće biti zaboravljen. Želi Vam da igrate dobar i kvalitetan nogomet, I neka pobijedi najbolji – kazao je Fofonjka.

Prvog dana turnira, u subotu, odigrana su dva vrlo uzbudljiva polufinala. Papuk je nakon vodstva od 3:0, izgubio od Kutjeva nakon izvođenja jedanaesterca sa 6:5, dok je FEŠK pobijedio Mikleuš s 4:3, iako je na poluvremenu gubio s 3:1. U jučerašnjoj utakmici za treće mjesto Papuk je s 3:0 nadvisio Mikleuš, dok je FEŠK u vrlo zanimljivom finalnom susretu s 3:2 pobijedio Kutjevo.

Otac je volio nogomet iznad svega. Bio mu je i ručak i doručak i večera. Hvala Papuku što čuva uspomenu na njega – rekao je sin prerano preminulog Ljubmira, Siniša Kalem, koji je zajedno s Daliborom Fofonjkom uručio pehare i zahvalnice najboljim momčadima.

Nakon nogometnog dijela, pedesetak igrača, članova stručnog stožera družili su se u prostorijama kluba, evocirajući uspomene na prerano otišlog Ljubomira Kalema.

{gallery}SlikeGodina2017/Kalem{/gallery}