Održan treći memorijalni turnir u mini rukometu

ZRK Turnir2017 018

Povodom 789. dana grada Orahovice, u orahovačkoj sportskoj dvorani 29. travnja 2017. u organizaciji ženskog rukometnog kluba „Orahovica“, a pod pokroviteljstvom Grada Orahovice, održan je treći memorijalni turnir „Pave Vukelića – Paje“ u mini rukometu za djevojčice. Turnir su otvorili kći pokojnog Paje, Ana Vukelić i orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

– „O Paji bi se moglo puno pričati pa evo ovim događanjem mu se odaje počast kao i time što smo i samu ulicu u kojoj je živio nazvali njegovim imenom jer dao je puno za Hrvatsku državu. Zahvalio bih se ženskom rukometnom klubu na organizaciji ovog turnira, zahvalio bih se Ani koja podržava ovaj događaj, a ekipama bih zaželio puneo sreće i neka najbolji pobijedi.“ – rekao je gradonačelnik Nemec te proglasio turnir otvorenim.

 

Sudjelovalo je pet ekipa: Slatina, Garčin, Slavonski Brod i Orahovica s dvije ekipe. Prvo mjesto osvojila je ekipa iz Slatine, druga je bila Orahovica, Garčin, četvrti Slavonski Brod i peti druga ekipa iz Orahovice.

Pojedinačno najbolji strijelac je bila Koprek Dora iz Slatine, za najbolju vratarku je proglašena Helena Zeman iz Orahovice, dok je za najbolju igračicu proglašena Tena Jurlina iz Slatine. (T.P.)

 

{gallery}SlikeGodina2017/Rukomet-PajinTurnir2017{/gallery}