Održana 9. redovna izvještajna skupština udruge kuhara

KuhariSkupstina2017 005

U srijedu 22. ožujka 2017. godine u restoranu Ružica grad kroz 8. točaka dnevnog reda održana je skupština udruge kuhara na kojoj je bio nazočan i gradonačelnik Josip Nemec. Izvješće o radu za prethodnu 2016. godinu iznio je predsjednik udruge Dražen Šafar, a i financijsko izvješće dopredsjednik Zoran Putniković. Predsjednik Šafar je pročitao i plan rada za tekuću.
Došlo je i do promjene u nadzornom odboru gdje je uz razrješenje jednog člana u nadzorni odbor primljen Matija Pospihalj.

Gradonačelnik Josip Nemec rekao je kako je riječ je o vrijednim aktivnostima koje promoviraju grad i zaslužuju veliku podršku. Jasno je da su svi ovi ljudi koji rade u Udruzi volonteri koji uz svoja redovna radna mjesta, ulažu ogroman trud i posvećuju se udruzi i gradu i to treba cijeniti.

–  „Volim biti na skupštinama jer tamo saznam i one stvari i aktivnosti za koje možda ranije nisam ni čuo, a i iz planova rada mogu odmah vidjeti kakve su ambicije pojedine udruge.

Udruga kuhara puno pomaže na gradskim manifestacijama, a i promovira grad Orahovicu u cijeloj Hrvatskoj pa i šire.“ – rekao je gradonačelnik.

 

{gallery}SlikeGodina2017/KuhariSkupstina2017{/gallery}