Održana izviještajno-izborna skupština DVD-a Dolci

DVD Dolci 005

19. veljače 2017. godine je po pozivu predsjednika Samira Božičevića održana 89. izborna skupština DVD-a Dolci.

U izvještaju o radu za 2016.g. predsjednik Božičević izrazio je zadovoljstvo radom, zalaganjem djece i svih članova. Naglasio je i dobru suradnju s novoizabranim vodstvom MO Dolci. Zahvalio je svima na suradnji posebno gradu Orahovica i gradonačelniku Nemecu.

U svom izvještaju zapovjednik Mario Gubeljak pohvalio je rad djece i naglasio kako će i ove godine sav trud uložiti u najmlađe kako njihov potencijal ne bi ostao nezapažen. Prošle 2016.g.intervencija nije bilo i nada se da će tako ostati i u ovoj 2017.g.

U izbornom dijelu skupštine izabrano je novo staro vodstvo pa je tako predsjednik i dalje Samir Božičević a zapovjednik Mario Gubeljak.

Nazočne su pozdravili i gosti, predsjednici DVD-ova susjednih mjesta, predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Orahovica Petar Čačinović i Robert Orina, predsjednica MO Dolci Danijela Kordoš te orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

Gradonačelnik Nemec pohvalio je članove DVD-a te njihov dosadašnji rad a posebne pohvale uputio je najmlađima koji su se istakli rezultatima u prošloj godini. Grad će i dalje pomagati rad DVD-a prema svojim mogućnostima a kao i prethodnih tako i ove godine nada se izrazito dobroj suradnji. 

 

{gallery}SlikeGodina2017/Skupstina-DVD-Dolci2017{/gallery}