Predstavnici Atlantis travel grupe zainteresirani za projekte u Orahovici

AtlantisTravel002

AtlantisTravel002U utorak 28. lipnja u konferencijskoj dvorani tvrtke CDP d.o.o. na resortu Merkur održana je prezentacija predstavnika Atlantis travel grupe na kojoj se raspravljalo o pokretanju projekta „Putevima graševine“ gdje bi jedan dio programa bio obilazak nekih od vinarija u Slavoniji. Spominjane su vinarija u Daruvaru, vinarija našeg Poljoprivrednog poduzeća Orahovica d.o.o., Osilovac d.o.o. iz Feričanaca i Kutjevo d.o.o.

Na sastanku su bili prisutni i predstavnici tvrtke CDP d.o.o. direktor Marko Đukić i Marlena Brstilo-Čičković, predstavnici tvrtke Osilovac d.o.o. i gradonačelnik grada Orahovice Josip Nemec.
Kako je rekao CEO Atlantis travel grupe Zoran Čarapić, njihova misije je ponuditi partnerima i klijentima širok izbor usluga najviše kvalitete te osigurati sigurno i lako poslovanje i putovanje, prilagođeno individualnim željama i potrebama, a što se tiče ovog projekta glavni brand bi bila graševina, ali bi se mogla prezentirati i druga vina poput Silvanca zelenog i drugih bijelih sorti. AtlantisTravel002Gradonačelnik Nemec predložio je da se u projekt uključe i privatni vinari koji budu zainteresirani te rekao kako stoji na raspolaganju kako on tako i tim ljudi koji u Gradu Orahovici radi na sličnim projektima. Jedan od ciljeva je dovesti i turiste koji se bave cikloturizmom i planinarenjem pošto imamo dosta i biciklističkih i planinarskih staza smještenih u prekrasnoj prirodi.

Svi prisutni bili su zainteresirani za pokretanje projekta, a o daljnjim radnjama dogovorit će se u bliskoj budućnosti. (T.P.)