Održan turnir u PES-u u organizaciji udruge InfOr

INFOR2016 04 30 016

U sklopu obilježavanja Dana grada Orahovice, udruga „INFOR“ 03.04.2016. organizirala je Turnir u jednom od najpopularnijih serijala sportskih videoigara – Pro Evolution Soccer.

Natjecatelji Turnira bila su djeca iz Orahovice koja su kroz subotnje poslijepodne odmjeravala vještinu i znanje na virtualnom nogometnom terenu u igri PES 2016. Čitavo natjecanje proteklo je u izrazito navijačkom tonu, te su se u velikom finalu susreli Patrik Rister i Franko Klepač, gdje je u napetoj završnici pobjedu uspio odnijeti Patrik Rister sa rezultatom 4:3.

Nagrade pobjednicima uručio je predsjednik udruge „INFOR“ – Kristijan Gogić zaključivši kako je i ovaj Turnir uspješno odrađen, te čestitao svim sudionicima na ispravnoj i fer igri. Isto tako, zahvalio je na podršci gradske vlasti radu udruge, te naglasio kako će udruga „INFOR“ i dalje sudjelovati u promidžbi i razvitku Orahovice omogućujući svima, a posebno djeci i mladima, unaprjeđenje i izražavanje informatičkih znanja i vještina. Turnir je otvorio gradonačelnik Josip Nemec koji se zahvalio udruzi na sudjelovanju u programu 788. Dana grada i zaželio sreću natjecateljima.

 

Pobjednici Turnira u Pro Evolution Soccer 2016.:

  1. 1.MJESTO: Patrik Rister
  2. 2.MJESTO: Franko Klepač

 

{gallery}SlikeGodina2016/DanGrada2016/INFOR-PES2016{/gallery}