Održana godišnja skupština KUD-a Orahovica

KUD Orahovica2016 04 13 007

U srijedu 13. travnja 2016. pod predsjedanjem predsjednika, Antuna Petrušića, održana je redovna godišnja izvještajna skupština KUD – a Orahovica, kojoj je uz goste, predsjednika i članove KUD-a Crkvari, prisustvovao i orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu KUD – a u protekloj 2015.godini podnio je predsjednik Antun Petrušić, istaknuvši da su održavali probe jednom tjedno, ukupno 45 proba zbor i 47 proba tamburaši. Sudjelovali na svim gradskim manifestacijama , a samostalno su organizirali koncert za Dan grada. Predsjednik je kao najveći problem istaknuo brojnost članova.

Izvješće o radu podnio je i voditelj zbora Viktor Čelant, rekavši da članovi KUD – a rade intenzivno te pjevaju aktivno preko 50 skladbi. Također je napomenuo da KUD Orahovica njeguje slavonske skladbe, umjetničke, ali i lakše zabavne skladbe te je zahvalio Gradu na podršci.

Riječi podrške članovima KUD- a Orahovica uputio je gradonačelnik, zahvalivši im na dobroj suradnji i pohvalivši sudjelovanje u svim gradskim manifestacijama.

 

{gallery}SlikeGodina2016/KUD-OrahovicaSkupstina2016{/gallery}