Obavijest – Poteškoće u korištenju telekomunikacijskih usluga

Problem Telekomunikacije

Obavijest građanima da su danas, 22. rujna 2015 zabilježene poteškoće u korištenju telekomunikacijskih usluga (telefon, internet, mobiteli). “Intenzivno radimo na njihovom rješavanju te se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti”, objavio je HT jutros u 8:34 sati na svojoj Facebook stranici.

Zbog poteškoća u radu fiksne i mobilne mreže Hrvatskog Telekoma jutros dolazi i do problema pri uspostavi poziva prema žurnim službama, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Od sinoć, kako preko društvenih mreža javljaju korisnici Hrvatskog Telekoma, ne rade im fiksne linije ni internet.

Problema s mrežom Hrvatskog telekoma (HT) ima na području cijele države, a oni bi navodno mogli biti riješeni do 10:30 sati, doznaje se iz odjela korporativih komunikacija HT-a.

Problema s uspostavnom poziva, odnosno mrežom ima na području cijele države, ali kako kažu u HT-u trenutno najbolji stručnjaci Ericssona Nikole Tesle i HT-a rješavaju problem, pritom ne želeći navesti o kakvom se kvaru radi. Zbog kvara na telekomunikacijama građanstvo koje ima internet televiziju neće imati programa, a banke, trgovine i druge ustanove koje koriste online aplikacije rade s poteškoćama. Također ne rade bankomati.