Gradonačelnik na svečanoj sjednici povodom Dana Općine Bačka Topola

topola09 201500005

U utorak, 15. rujna 2015. godine, svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine obilježen je 265. rođendan Općine Bačka Topola, s kojom je Grad Orahovica potpisao sporazum o prijateljstvu. Mnogobrojni gosti i izaslanstva uveličali su proslavu Dana općine, a sjednici je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Skupštine općine Edvin Plohl, koji je prisutne ukratko upoznao sa radom i projektima Općine u proteklom periodu. Nakon predsjednika Skupštine, prisutnima se obratio načelnik općine Kislinder Gabor koji je zahvalio vijećnicima na predanom radu, istaknuvši da protekla godina nije bila ni malo laka za Općinu, ali je ipak mnogo toga napravljeno.

Gradu prijatelju 265. rođendan čestitao je gradonačelnik Josip Nemec, poželivši svim mještanima da ga provedu u dobrom zdravlju i veselju te da im Bog podari sve ono što nemaju, a žele i sačuva sve ono što imaju i vole.

Kao što je praksa i u hrvatskim gradovima i općinama, na svečanoj sjednici Općine Bačka Topola dodijeljena su priznanja zaslužnim pojedincima kojima je čestitao načelnik uz želju da svom gradu i mještanima služe svojim radom još mnogo godina.

{gallery}SlikeGodina2015/Topola09-2015{/gallery}