Održana off road utrka povodom Orahovačkog proljeća 2015.

OP47 2015 Offroad 032

Manifestaciju Orahovačko proljeće začinilo je i malo adrenalinskog sporta. Riječ je o off roadu i utrci na orahovačkim stazama koju su pripremili vrijedni članovi Off road kluba Orahovca. 14 vozača iz Osijeka, Rakitovice, Kutine, Križevaca, Požege i Orahovice prošlo je iznimno zahtjevnu stazu oko ranča Koral, a najbrži i najspretniji je bio Hrvoje Muhar iz Osijeka.

-Bilo je ludo i zabavno. Najvažnije je da je sve prošlo u redu, da su svi natjecatelji bez većih problema prošli utrku i da smo se mi off roaderi međusobno družili uz sport koji volimo. Hvala svim vozačima koji su došli i svim sponzorima na potpori. – rekao je predsjednik Off road kluba orahovica Dino Kršćanski. Među vozačima nastupila su četvorica Orahovčana, predsjednik Kršćanski, Zlatko Jelić, Dalibor Dakić i Radivoj Bolić:

-Nakon što smo mi iz kluba išli na neke od utrka po Hrvatskoj i dalje, lijepo je da smo mogli ugostiti naše kolege vozače i u našem gradu. Stazu smo postavili više nego dobro što su potvrdili i svi vozači, uložili smo maksimalan trud i presretan smo što je sve završilo na zadovoljstvo nas domaćima i posebno gostiju. – rekao je Radivoj Bolić.

Utrku je gledao i gradonačelnik grada Orahovice Josip Nemec koji je na dodjeli nagrada pozdravio sve nazočne zahvalio se klubu za organiziranje ove utrke u sklopu Orahovačkog proljeća:

– Nadam se da ste se zabavili jer ovakva okupljanja su potrebna, nije lako nešto organizirati, imati volju i utrošiti svoje privatno vrijeme bez nekakvog interesa. Još se jednom zahvaljujem organizatoru i domaćinu, i naravno svima koji ste došli u Orahovicu želim dobrodošlicu. – rekao je gradonačelnik.

 

{gallery}SlikeGodina2015/OrahovackoProljece2015/OffRoad2015{/gallery}