Održana izložba Udruge umirovljenika „Mi smo djeca vesela“

OP47 2015 Umirovljenici 016

Udruga umirovljenika u sklopu 47. Orahovačkog proljeća organizirala je vrlo lijepo i zanimljivu izložbu „Mi smo djeca vesela“. Svi znamo nastavak pjesme pa tako možete i pretpostaviti što se moglo vidjeti na izložbi. Bilo je tu praćaka, špekula lopti od krpa, krpenih lutaka, drvenih mačeva i pušaka, firizli, svirala od vrbe, raznog nakita od zukve i slame

– Pozdravljam sve nazočne i drago mi je da smo se skupili u ovolikom broju. Evo uspjeli smo organizirati ovu izložbu pa bih se zahvalila svim našim članovima, a i onima koji nisu, ali su pomogli u izradi ovih predmeta na njihovom trudu i radu u ovoj Udruzi – rekla je predsjednica orahovačkih umirovljenika Evica Buljan.

Izložbu je otvorio gradonačelnik Josip Nemec riječima:

– Sve Vas srdačno pozdravljam i drago mi je da mogu biti prisutan na vašoj predivnoj izložbi koja mi je prizvala neka draga sjećanja i vratila me u djetinjstvo kada smo se igrali sa svim ovim „igračkama“ i kada su djeca bila na dvorištima ulicama i igralištima. Nažalost razvojem tehnologije i ponajviše kompjutera i mobitela djecu sve manje viđamo vani i trebalo bi razmišljati kako ih navesti na to da imaju malo društveniji život.

Zahvaljujem vam se na vašem trudu i dugogodišnjem radu, na vašoj predivnoj izložbi koju sa ljubavlju i veseljem priređujete svake godine. – rekao je gradonačelnik. (T.P.)

 

 

{gallery}SlikeGodina2015/OrahovackoProljece2015/MiSmoDjecaVesela2015{/gallery}