KK „Orahovica“ održao redovnu godišnju skupštinu

kosarka05 201500005

U petak, 15. svibnja 2015. godine, Košarkaški klub „Orahovica“ održao je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su predstavljena izvješća o radu kluba za proteklu godinu, a kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješća o radu za 2014. godinu predstavili su trener i tajnik kluba Andrija Nekić i voditelj škole košarke Orahovica – Čačinci Josip Radočaj, istaknuvši da klub broji ukupno 40 igrača, od čega je 20 seniora i 20 igrača mlađih kategorija. U protekloj natjecateljskoj sezoni svi igrači dali su svoj maksimum te su sezonu završili na 3. mjestu. Treneri su kroz svoja izvješća istaknuli dobru suradnju sa Osnovnom i Srednjom školom te su uputili zahvalu sponzorima i svima onima koji na bilo koji način pomažu rad kluba, a posebnu zahvalu uputili su Gradu Orahovici i gradonačelniku te roditeljima koji voze djecu na treninge i utakmice, izrazivši nadu da će natjecateljska sezona 2015. biti još uspješnija.

Po završetku skupštine, gradonačelnik je članovima KK „Orahovica“ čestitao na postignutim rezultatima te je pohvalio sva izvješća, istaknuvši da kroz dugi niz godina u klubu nije bili nikakvih problema. Uz napomenu da će Grad i dalje podupirati njihov rad, gradonačelnik je svim članovima poželio puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

{gallery}SlikeGodina2015/Kosarkasi05-2015{/gallery}