Orahovački vrtićanci dobili prvi poklon pod bor

Zahvaljujući svima koji su kupovinom ulaznica za 10. Darovni božićni koncert Slavonskobrodske televizije te uz pomoć sponzora, SBtv je i ove godine nastavila sa svojim tradicionalnim donacijama. Sredstvima prikupljenim u ovogodišnjoj akciji pomognuta je  9 – oročlana obitelj Antunović iz Slavonskog Broda, požeška Udruga za pomoć osobama s invaliditetom i Dječji vrtić „Palčić“ Orahovica.

 

Ovom prilikom Dječjem vrtiću „Palčić“ doniran je TV prijamnik i kutija slatkiša, a djeca su delegaciji SBtv zahvalili najbolje što znaju – pjesmom. Zahvalu za ovako lijepu gestu uputio je i gradonačelnik: „Drago mi je da ste se sjetili Orahovice i naš vrtić izabrali za ovu hvale vrijednu donaciju, koja će im svakako dobro doći“.

 

S obzirom da je pred nama i spomendan Svetog Nikole, gradonačelnik je dobio zlatnu šibu, ali kako kaže mala Pia, to je šiba za dobre.

 

„Na ovaj način trudimo se dati naš doprinos podizanju svijesti o problemima sa kojima se pojedinci iz naše okoline svakodnevno susreću. Posebno socijalno ugrožena kategorija su djeca i višečlane obitelji bez redovnih prihoda te se nadam da smo im ovom akcijom i sudjelovanjem svih koji su kupili ulaznice i bili sponzori našeg koncerta bar malo olakšali život“ – rekla je direktorica SBtv Marizabela Mijakić. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2014/Sbtv11-2014{/gallery}