Donijeli osmjeh na lice obitelji u potrebi

PodjelaPaketaBozic2014 009

Savjet mladih grada Orahovice i Mladež HDZ – a, ali i brojni sugrađani,  u ovo predblagdansko vrijeme pokazali su humanost i razveselili 40 orahovačkih obitelji u potrebi. U subotu i nedjelju, 13. i 14. prosinca 2014. godine, članovi Savjeta mladih i Mladeži HDZ – a prikupljali su hranu, namirnice, igračke i ostale potrepštine kako bi uljepšali blagdane obiteljima slabijeg imovinskog statusa, a sve kako bi se i ovog Božića slastice našle na svim blagdanskim stolovima. Velik broj sugrađana pokazao je veliko srce i da ne zaboravljaju one kojima je najteže. Zahvaljujući donaciji sugrađana i Grada Orahovice, 40 obitelji će uz bogat blagdanski stol barem na nekoliko dana zaboraviti na tegobe.

 

Blagdanski paketi dostavljeni su u subotu, 20. prosinca 2014. godine, na 40 adresa. Osim prehrambenih namirnica, prikupljeni su i slatkiši koji su razveselili najmlađe.

„Sretni smo što smo okruženi mladim ljudima koji su aktivni u svojoj zajednici i time doprinose kvalitetnijem životu svoje sredine. Vjerujem da smo obiteljima koje smo posjetili i donirali paket bar malo pomogli da ove blagdanske dane provedu onako kako treba, dostojno tradiciji i čovjeku“ – rekao je gradonačelnik.

Članovi Savjeta mladih i Mladeži HDZ – a zahvalili su svima koji su se svima koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju i svojim sugrađanima osigurali sretan i dostojanstven Božić. „Svjesni smo da to neće riješiti njihove životne probleme, ali će ih barem na kratko razveseliti“ – rekao je predsjednik Savjeta mladih grada Orahovice Marko Bošnjak.

(T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2014/PodjelaPaketaBozic2014{/gallery}