Tomislav Bralić i klapa Intrade maestralnim izvedbama ugrijalo 500-tinjak pokislih Orahovčana

Šteta, velika šteta. Samo to se može reći nakon veličanstvenog koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade u središnjem gradskom parku u Orahovici koji je potpuno pokvario višesatni pljusak. Kao da se nebo nad Orahovicom otvorilo, no ni to nije smetalo 500-tinjak istinskih ljubiteljima ”dalmatinske pisme” i fenomenalne klape Intrade koji su natiskali pod veliki šator ispred ljetne pozornice. Tomislav Bralić nakon koncerta je bio oduševljen Orahovčanima:

-Svirali smo i pjevali po New Yorku, Sydneyu, Chicagu  i drugim velikim svjetskim gradovima, ali sada vidimo da nikada ne pravimo razliku gdje god da zapjevali. Ovi su ljudi večeras su Orahovici po ovakvom vremenu zaslužili svaku pohvalu. Mi smo dali sve od sebe. – pričao je Bralić između brda fotografiranja i dijeljenja autograma orahovačkoj publici. Tomislav Bralić kaže kako klapa Intrade već sada cijelo ljeto ima zauzeto, a priprema i novi album:

-Bit će pisme, mora, svega. Radit ćemo cilo lito, a do kraja godine planiramo izdati i novi album. Imamo puno pisama, kako ono kažu u Velom mistu – ima puno lipih stvari, samo se ne smije kazat. Želimo i dalje uveseljavati svoju publiku, a ovakve večeri kao u Orahovici, daju nam još veći motiv i snagu. – zaključio je Tomislav Bralić. (V.G.)

{gallery}SlikeGodina2014/Slavin2014/Intrade2014{/gallery}