Održana redovna skupština udruge P.A.U.K.

U subotu, 19. travnja 2014. godine, u nazočnosti 15 članova udruge P.A.U.K. i gradonačelnika Josipa Nemeca, održana je 5. redovna godišnja izvještajna skupština udruge. Izvješće o radu udruge za proteklu godinu podnio je predsjednik udruge, Mirko Kufner, podsjetivši na brojne aktivnosti koje je udruga provela, od kojih svakako treba istaknuti humanitarnu akciju za azil pasa iz Osijeka koju su osmislili članovi udruge, ljubitelji životinja, a pomoću koje je prikupljeno oko 300 kg hrane za pse i deka.

U protekloj godini članovi udruge P.A.U.K. organizirali su brojna predavanja, radionice, izložbe, 3. ArsOr – sajam i reviju nakita, koncerte te su sudjelovali u gotovo svim manifestacijama koje su organizirali Grad i Turistička zajednica. Predsjednik, Mirko kufner, uputio je zahvalu gradonačelniku na financijskoj potpori, jer se udruga najvećim dijelom financira iz gradskog proračuna, dok su ostala sredstva prikupljena od članarina.

Prema planu rada udruge P.A.U.K. za tekuću godinu, dosadašnje aktivnosti neće se mijenjati, ali u planu je organizacija humanitarne akcije za osnovnu školu, odnosno akcije kojom bi se prikupila informatička oprema za potrebe škole te po prvi puta planiraju organizirati doček Nove godine za mlade.

Po završetku skupštine, gradonačelnik Josip Nemec pohvalio je rad udruge i mnogobrojne aktivnosti, istaknuvši da mu je drago što sudjeluju u gotovo svim aktivnostima Grada. Također je naglasio da će, usprkos teškoj situaciji, nastaviti podržavati sve aktivnosti udruge. Gradonačelnik je svim članovima poželio uspješan rad i okupljanje novih članova te je svima koji slave Uskrs uputio čestitku. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2014/Pauk04-2014{/gallery}