Društvo prijatelja Hajduka Orahovica održalo 5. Izvještajnu skupštinu

U subotu, 01. veljače 2014. godine u hotelu Dukat, održana je 5. Izvještajna skupština Društva prijatelja Hajduka Orahovica, kojoj je nazočio gradonačelnik Josip Nemec. Nakon usvajanja Poslovnika o radu Skupštine, predsjednik Društva, Tonino Rađenović podnio je izvješće o radu društva za razdoblje od 26.01.2013. do 01.02.2014. godine, u kojem je istaknuo da su članovi Društva dokazali da je ljubav prema biloj boji neuništiva, trošeći zadnju kunu da bi „hodočastili“ po stadionima. Protekla godina bila je bogata i sadržajna: sudjelovali su u svim manifestacijama koje je organizirao Grad, organizirali su prvi navijački turnir, sudjelovali u memorijalnoj utrci Kokoćak – Orahovica, održavali sjednice Predsjedništva te su humanitarno djelovali na području bivše općine Orahovica.

Predsjednik Društva zahvalio je sponzorima i gradonačelniku na podršci i što je prepoznat rad Društva te je iznio Plan rada za 2014. godinu i Financijski plan za 2014. godinu. Prema planu, najviše prostora posvećeno je humanitarnom radu i odlascima na utakmice Hajduka diljem Hrvatske i inozemstva te sudjelovanje na svim manifestacijama koje organizira Grad Orahovica.

Nakon iznesenih izvješća, čestitku na dobrom radu te bogatim i raznovrsnim aktivnostima članovima Društva prijatelja Hajduka uputio je gradonačelnik Josip Nemec, uputivši zahvalu na podršci članova Društva manifestacijama u gradu. Društvu prijatelja Hajduka gradonačelnik je poželio puno sreće, svako dobro, da ostanu složni i aktivni kao i do sada te da osvoje prvenstvo koje dugo čekaju. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2014/Hajduk02{/gallery}