Zabava i veselo druženje u Orahovici u novogodišnjoj noći

Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice po ustaljenom običaju i ove godine 31. prosinca organizira tradicionalnu proslavu i doček Nove godine 2014. u centru grada, gdje će ponuditi zabavu i dobar provod. Novogodišnji program počet će u 22 sata u centru grada pod velikim šatorom, gdje će orahovčanima i njihovim gostima biti ponuđena višesatna zabava i druženje. Orahovčani i njihovi gosti staru će godinu ispratiti i Novu dočekati uz Intro bend. Da bi se u potpunosti uživalo u ambijentu i euforiji koju nosi najluđa noć, u prvim minutama 2014. vatromet će začiniti slavlje, a nakon vatrometa, sugrađanima će sretnu 2014. godinu poželjeti gradonačelnik Josip Nemec. Uz dobru atmosferu, pozivnica su i akcijske cijene menija. Porciju voletine moći će se kupiti za samo 20 kuna, a bezalkoholna pića su besplatna.

Na ovaj način, Grad Orahovica i Turistička zajednica grada svojim sugrađanima žele pružiti jednostavno i povoljno rješenje za zabavu u noći kada se aranžmani za organizirani doček naplaćuju po visokim cijenama. „I ove godine organiziramo doček Nove godine kako bi građanima pružili mogućnost da se zabave, druže i uživaju, a da ne potroše puno novaca. Mislim da smo se već dobro uhodali što se tiče organizacije dočeka, da svaki put to odradimo na najbolji mogući način. Ne sumnjam da ćemo se svi dobro zabaviti“ – ističe gradonačelnik.

Pozivaju se svi orahovčani, ali i gosti da 31. prosinca dođu u centar grada te da zajedno, u slavljeničkom ozračju, dočekaju Novu 2014. godinu. (T. Petrović)