U Orahovici održan tradicionalni Božićni koncert

U četvrtak, 26. prosinca 2013. godine, u kino dvorani u Orahovici, održan je prigodan Božićni koncert. Prostorije kino dvorane ponovno su bile pretijesne da prime sve koji su došli uživati u ovom čarobnom događaju, a koji je već postao tradicionalan i prepoznatljiv u našem gradu.

Na početku koncerta, sve nazočne pozdravio je župnik Željko Strnak, poželjevši im srdačnu dobrodošlicu. U lijepo popunjenoj kino dvorani stapali su se krasni glasovi mješovitog zbora i zbora mladih Župne crkve Našašća sv. Križa, zbora mladih Župne crkve iz Zdenaca te mješovitog zbora KUD – a Orahovica, koji su izveli hrvatske tradicionalne božićne napjeve.

Po završetku koncerta, gradonačelnik Josip Nemec zahvalio se svim posjetiteljima, izvođačima i voditeljima zborova na ovom velikom događaju za grad Orahovicu. Gradonačelnik je svim prisutnima čestitao blagdane uz nadu da će idući Božićni koncert biti u obnovljenoj Župnoj crkvi.

Prenoseći snažnu blagdansku poruku mira i zajedništva, izvođači su oduševili publiku koja je do posljednjeg mjesta popunila orahovačku kino dvoranu. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2013/BozicniKoncert2013{/gallery}