Svatko može biti Sveti Nikola

Prosinac je mjesec u kojem darivamo našu djecu, prijatelje i bližnje. Skupina ljudi, entuzijasta, napravila je korak dalje i organizirala prikupljanje slatkiša s ciljem da ih poklone polaznicima dječjeg vrtića Palčić. Proteklog vikenda, članice Udruge žena Hrvatske sokolice, kao i članovi Savjeta mladih grada Orahovice i Mladeži HDZ – a, nisu skidali osmjeh s lica jer su na samom početku, već tijekom subotnjeg jutra, shvatili da im akcija kreće u pozitivnom smjeru te da će, zahvaljujući donacijama brojnih građana, uspjeti u naumu da razvesele djecu u ovo blagdansko vrijeme.

Naum ove skupine entuzijasta podržao je i orahovački gradonačelnik Josip Nemec, koji vrlo rado sudjeluje u akcijama koje imaju za cilj razveseliti djecu.  „Ova teška vremena izvlače najbolje iz ljudi i pokazuju veličinu mladih srca. Akcija je dobro organizirana i zadovoljan sam realizacijom. Hvala svima koji su se odazvali ovom naumu da se izmami osmjeh i sreća kod djece. Nadam se da će građani nastaviti i dalje pomagati s tako velikom voljom“ – rekao je gradonačelnik Josip Nemec.

Vidjeti nasmijanu djecu, obradovanu poklonima, najljepši je dar. Prikupljanje slatkiša nastavit će se i idućeg vikenda, 30. studenog i 01. prosinca 2013. godine, u vremenu od 9 do 11 sati ispred supermarketa Billa na adresi Kralja Zvonimira 167 (velika Billa). „Obradujmo djecu Dječjeg vrtića Palčić slatkišima svi zajedno“ – poručuju iz Udruge žena Hrvatske sokolice, Savjeta mladih i Mladeži HDZ – a.

 

{gallery}SlikeGodina2013/AkcijaSvNikola{/gallery}